ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

1 2 3 4

Η κατασκευαστική εταιρεία Α.Β-Αλεξόπουλος δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό χώρο εδώ και 15 χρόνια . Η εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει δεκάδες έργα με τεράστια επιτυχία μιας και όλες μας οι κατασκευές έγιναν σε επιλεγμένες θέσεις με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που έρχεται σε πλήρη συμφωνία με το ύφος και το χαρακτήρα της περιοχής.

Οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας, μας τοποθετούν στην κορυφή ,δίνοντας μας έτσι τη χαρά να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας. Η δημιουργία του ιδανικού σπιτιού για εσάς , ακολουθώντας απόλυτα χρονοδιαγράμματα, μένοντας πιστοί στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και βοηθώντας συνάμα την τοπική κοινωνία και την ανάπτυξη αυτής ήταν το όραμά μας που έγινε πραγματικότητα.

Με έμφαση στην εναρμόνιση της σχεδίασης με το περιβάλλον αλλά και το σεβασμό αυτού, την μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος κάθε έργου ,  την ποιότητα κατασκευής, την αξιοπιστία ως προς το χρόνο παράδοσης, ακολουθώντας και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, η εταιρεία έχει κατασκευάσει δεκάδες έργα σε επιλεγμένες θέσεις.

Λειτουργώντας πάντα με δυναμισμό και ενθουσιασμό καταφέραμε να γίνουμε το νούμερο ένα σε πωλήσεις στον τομέα δράσης μας. Τα τόσα χρόνια δραστηριοποίησης μας στον κατασκευαστικό κλάδο σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό που μας διέπει αποτελούν εχέγγυο για την απόκτηση του δικού σας μοναδικού σπιτιού.

Πωλούνται μόνιμες και εξοχικές, ανεξάρτητες σύγχρονες μονοκατοικίες με δικό τους οικόπεδο στο Αίγιο, στην παραλία Διακοπτού, παραλία Πούντας, παραλία Ακράτας παραλία Ελαιώνα και στην ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων.

Διακοπτο -  Αιγιαλεια

 

Αχαΐα - Πελοπόννησος

 

Κιν: 6945776821(24hour service)


Tηλ: 26910 41802


Φαξ: 26910 43695


Email: info@b-alexopoulos.gr


Site: www.b-alexopoulos.gr