ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

1 2 3 4

«ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ»

Σχεδιάζουμε λύσεις υψηλής αισθητικής, ποιότητας κατασκευής, άρτιας λειτουργικής εφαρμογής και εγγυόμαστε τέλειο αποτέλεσμα. Τεκμηριώνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή με πλήρη σχέδια, τεχνικές περιγραφές και προγράμματα ποιότητας έργου, με λεπτομερείς καταγραφές ελέγχων και δοκιμών.

Προσδιορίζουμε αναλυτικά το κόστος κατασκευής και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην αποκλίνουμε από το συμβατικό κόστος. Προσφέρουμε λύσεις που βελτιώνουν σημαντικά τη λειτουργικότητα του έργου και τη σχέση κόστους – αποτελέσματος. Παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις, εμπλουτίζουμε και βελτιώνουμε συνεχώς την υλικοτεχνική υποδομή σχεδιασμού και παραγωγής.

Πιστεύουμε και επενδύουμε στους ανθρώπους μας, καλλιεργώντας τις καλύτερες δυνατές σχέσεις και συνθήκες εργασίας, ενώ κάνουμε πράξη τη διαρκή επιμόρφωση του στελεχιακού δυναμικού στα θέματα κατασκευής, προγραμματισμού και διαχείρισης τεχνικών έργων.

* Οι οικοδομές είναι χωρίς Φ.Π.Α.
* Συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς τραπεζών.
* Άτοκες δόσεις
* Ενεργιακά σπίτια
* 24ωρο service
* Χρηματοδότηση 70%

 

Τα νΕα συγκροτηματα προς πΩληση

1. Το πρώτο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Διακοπτού, σε απόσταση 100μ. από την θάλασσα. Αποτελείται από ανεξάρτητες σύγχρονες μονοκατοικίες από 80 - 100τ.μ., σε οικόπεδο 300 - 400τ.μ. με το κλειδί στο χέρι (κάθεκτως ιδιοκτησία), δική τους είσοδο, πάρκινγκ και πέτρινη μάντρα το καθένα. Εσωτερικά αποτελούνται από πέτρινο τζάκι, 2 μπάνια, 3 ή 4 υπνοδωμάτια, κουζίνα και εγκατάσταση καλοριφέρ, αποθήκη και μπάρμπεκιου.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

2. Το δεύτερο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Διακοπτού, δίπλα στην θάλασσα. Αποτελείται από ανεξάρτητες μονοκατοικίες από 110τ.μ., σε οικόπεδο 125 τ.μ. με το κλειδί στο χέρι (κάθεκτως ιδιοκτησία). Εσωτερικά αποτελούνται από σοφίτα, πέτρινο τζάκι, 2 μπάνια, κουζίνα, 3 υνποδωμάτια και εγκατάσταση καλοριφέρ, αποθήκη και μπάρμπεκιου.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

3. Το Τρίτο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Διακοπτού, σε απόσταση 150μ. από την θάλασσα. Αποτελείται από ανεξάρτητες μονοκατοικίες από 95τ.μ., σε οικόπεδο 200-250τ.μ. με το κλειδί στο χέρι (κάθεκτως ιδιοκτησία). Εσωτερικά αποτελούνται από τζάκι, 2 μπάνια, κουζίνα, 3 υνποδωμάτια και εγκατάσταση καλοριφέρ.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

4. Το τέταρτο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Διακοπτού, δίπλα στην θάλασσα. Αποτελείται από ανεξάρτητες πέτρινες μονοκατοικίες από 90τ.μ., σε οικόπεδο 200-250τ.μ. με το κλειδί στο χέρι (κάθεκτως ιδιοκτησία), δική τους είσοδο, πάρκινγκ και πέτρινη μάντρα το καθένα. Εσωτερικά αποτελούνται από τζάκι, 2 μπάνια, κουζίνα, 3 ή 4 υνποδωμάτια, καλοριφέρ, αποθήκη, αυτόματο πότισμα, μπάρμπεκιου και κήπος.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

5. Το πέμπτο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Διακοπτού, σε απόσταση 350 μ από τη θάλασσα. Αποτελείται από ανεξάρτητες μονοκατοικίες από 75τ.μ., σε οικόπεδο 200 τ.μ. με το κλειδί στο χέρι (κάθεκτως ιδιοκτησία). Εσωτερικά αποτελούνται από τζάκι, 2 μπάνια, κουζίνα, 3 υνποδωμάτια και καλοριφέρ.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

6. Το έκτο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Διακοπτού, σε απόσταση 150 μ από τη θάλασσα. Αποτελείται από ανεξάρτητες μονοκατοικίες από 110τ.μ., σε οικόπεδο 250 τ.μ. με το κλειδί στο χέρι (κάθεκτως ιδιοκτησία). Εσωτερικά αποτελούνται από τζάκι, 2 μπάνια, κουζίνα, 3 υνποδωμάτια, καλοριφέρ, αποθήκη και μπάρμπεκιου.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

7. Το έβδομο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Διακοπτού, σε απόσταση 200 μ από τη θάλασσα. Αποτελείται από ανεξάρτητες μονοκατοικίες από 120τ.μ., σε οικόπεδο 180 τ.μ. με το κλειδί στο χέρι (κάθεκτως ιδιοκτησία). Εσωτερικά αποτελούνται από τζάκι, 2 μπάνια, κουζίνα, 3 υνποδωμάτια, καλοριφέρ, αποθήκη και μπάρμπεκιου.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

8. Το όγδοο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Διακοπτού, σε απόσταση 100 μ από τη θάλασσα. Αποτελείται από ανεξάρτητες μονοκατοικίες από 100τ.μ., σε οικόπεδο 200-300τ.μ. με το κλειδί στο χέρι (κάθεκτως ιδιοκτησία). Εσωτερικά αποτελούνται από τζάκι, 2 μπάνια, κουζίνα, 3 υνποδωμάτια και εγκατάσταση καλοριφέρ, αποθήκη και μπάρμπεκιου.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

9. Το ένατο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Διακοπτού, σε απόσταση 100 μ από τη θάλασσα. Αποτελείται από 6 διαμερίσματα από 50τ.μ., σε οικόπεδο 200-300τ.μ. με το κλειδί στο χέρι. Εσωτερικά αποτελούνται από 1 μπάνιο, κουζίνα, 2 υνποδωμάτια και εγκατάσταση καλοριφέρ.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

10. Το δέκατο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Ελαιώνα Διακοπτού, 20μ από την θάλασσα. Αποτελείται από ανεξάρτητες μονοκατοικίες από 90τ.μ., σε οικόπεδο 150τ.μ. με το κλειδί στο χέρι (κάθεκτως ιδιοκτησία). Εσωτερικά αποτελούνται από τζάκι, 2 μπάνια, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και εγκατάσταση καλοριφέρ, αποθήκη.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

11. Το εντέκατο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Ελαιώνα Διακοπτού, 20μ από την θάλασσα. Αποτελείται από ανεξάρτητες μονοκατοικίες από 90τ.μ. και 105τ.μ., σε οικόπεδο 150τ.μ. με το κλειδί στο χέρι (κάθεκτως ιδιοκτησία). Εσωτερικά αποτελούνται από τζάκι, 2 μπάνια, κουζίνα, 2-3 υπνοδωμάτια και εγκατάσταση καλοριφέρ, μπάρμπεκιου, αποθήκη.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

12. Το δωδέκατο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Διακοπτού, 300μ από την θάλασσα. Αποτελείται από ανεξάρτητες μονοκατοικίες από 85τ.μ., σε οικόπεδο 300τ.μ. με το κλειδί στο χέρι (κάθεκτως ιδιοκτησία). Εσωτερικά αποτελούνται από τζάκι, 2 μπάνια, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και εγκατάσταση καλοριφέρ, μπάρμπεκιου, αποθήκη.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

13. Το δέκατο τρίτο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Διακοπτού, 100μ από την θάλασσα. Αποτελείται από ανεξάρτητες μονοκατοικίες από 85τ.μ., σε οικόπεδο 200-400τ.μ. με το κλειδί στο χέρι (κάθεκτως ιδιοκτησία). Εσωτερικά αποτελούνται από τζάκι, 2 μπάνια, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και εγκατάσταση καλοριφέρ, μπάρμπεκιου, αποθήκη.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

14. Το δέκατο τέταρτο συγκρότημα βρίσκεται 10χλμ. πριν τα Καλάβρυτα. Αποτελείται από ανεξάρτητες μονοκατοικίες από 80τ.μ., σε οικόπεδο 1,5 στρ. με το κλειδί στο χέρι. Είναι πέτρινη κατασκευή μέσα έξω. Εσωτερικά αποτελείται από τζάκι, 2 μπάνια, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, εγκατάσταση καλοριφέρ, αποθήκη και μπάρμπεκιου.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

15. Το δέκατο πέμπτο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Διακοπτού, 40μ από την θάλασσα. Αποτελείται από ανεξάρτητες μονοκατοικίες από 100τ.μ., σε οικόπεδο 130τ.μ. με το κλειδί στο χέρι (κάθεκτως ιδιοκτησία). Εσωτερικά αποτελούνται από τζάκι, 2 μπάνια, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και εγκατάσταση καλοριφέρ, μπάρμπεκιου, αποθήκη.

Ενεργειακα σπιτια.

ΥπΟ ανΕγερση

16. Το δέκατο έκτο συγκρότημα βρίσκεται στην παραλία Διακοπτού, 80μ από την θάλασσα. Αποτελείται από ανεξάρτητες μονοκατοικίες από 100 τ.μ., σε οικόπεδο 250τ.μ. με το κλειδί στο χέρι (κάθεκτως ιδιοκτησία). Εσωτερικά αποτελούνται από τζάκι, 2 μπάνια, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και εγκατάσταση καλοριφέρ, μπάρμπεκιου, αποθήκη και ιδιωτικό πάρκινγκ.

Ενεργειακά σπίτια.

17. Το δέκατο έβδομο συγκρότημα Καινούριας κατασκευής βίλλα 160τ.μ. σε οικόπεδο 3 στρεμμάτων. Εσωτερικά αποτελείται από σοφίτα, τζάκι, 2 μπάνια, 5 υπνοδωμάτια, πέτρινο τζακούζι και πέτρινες μάντρες, αποθήκη, καλοριφέρ, μπαρμπεκιου, air condition.

Ενεργειακα σπιτια.

ΕτοιμοπαρΑδοτο

 

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η εταιρεία Α-Β ΑΛΕΞOΠΟΥΛΟΣ πάντα πρωτοπόρα, προχωρά στην ανταλλαγή ακινήτων με ισόγεια καταστήματα σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

 

Διακοπτο -  Αιγιαλεια

 

Αχαΐα - Πελοπόννησος

 

Κιν: 6945776821(24hour service)


Tηλ: 26910 41802


Φαξ: 26910 43695


Email: info@b-alexopoulos.gr


Site: www.b-alexopoulos.gr